Thursday, June 14, 2018

Let’s see if this works!

I am testing out an app to help me with keeping my blog up to date.    So far so good! I am hoping it will make it easier for me to post.   

I wanted to share my latest crochet project, which is going very slow!!


It’s a c2c done in panels in true crazy insane style with all the yarn changing and the ends to weave in.    But I am loving the look!

For those of you that have emailed me asking where I have been, thank you!!  Just busy managing life.   Full time job and mom going through cancer treatment has taken most of my attention!

God Bless Everyone


8 comments:

deebriese said...

Yay it worked! Glad to see you again here. Be well my friend. Praying for you

Charlotte said...

So glad to hear from you! Hope you’re doing well. Can’t wait for more posts!

Debi said...

*runs up with a so happy to see you hug* Welcome back!

Unknown said...

Nice to see your post & beautiful doxie again!

Pooch said...

Praying for you and your mother...peace and courage. 🙏🏻

Meredith said...

Pop in when you can Dawn, life is busy and we all understand that. Best wishes to your Mom.

Anonymous said...

Yay for having fun crocheting.

lilian nikky said...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.